Menu

Forårets puljer kan nu ses!

image
03. december 2016 kl. 12:31
DBU har offentliggjort en række af puljerne til foråret 2017

Seniorrækkerne og de øverste ungdomrækkers puljer til foråret 2017 blev offentliggjort af DBU onsdag d. 1. december.

For klubbens førstehold venter der nogle spændende kampe i Serie 2. De to nedrykkere fra Serie 1, Tjæreborg IF og Tarp B samt de to oprykkere, Hjerting IF og Agerbæk/Starup bliver en del af forårets pulje. Ligesom i efteråret, kommer Spangsbjerg IF igen til at møde Blåbjerg BK, Varde IF og FC King George, som er resten af holdene i Serie 2-rækken. Der er ingen tvivl om, at det er en stærk pulje med en masse lokal-opgør.

Serie 4-holdet kan også se frem til mange lokal-opgør, da størstedelen af puljen består af Esbjerg-hold. Her venter en masse spændende kampe mod nedrykkerne fra Alslev samt Coconut Lions, Esbjerg fB, Hjerting IF, Kvaglund IF, Tarp B og Varde IF.

U19-holdet fortsætter i Vest-rækken til foråret. Spangsbjerg-drengene er i pulje med bl.a. Oure Fodbold Akademi og FC Sønderborg, som man også mødte i efteråret, men nye hold i puljen tæller FC Sydvest 05, Kolding B, Kolding IF, Tarm IF og Vejen SF.  

U16-drengene er også kommet i en meget spændende pulje, hvor der bliver to lokalopgør mod Sædding/G IF, men også lange køreture til Fyn, for at gæste BM/FIF og Tved BK.

Spangsbjergs unge talenter fra U14-Mesterrækken, skal i foråret møde BK Klitten, Bramming B, Hjerting IF, Sædding/G IF og Varde IF.  

De resterende puljer offentliggøres af DBU på et senere tidspunkt.