Menu

En ægte klubmand takker af

image
13. november 2019 kl. 17:41

Det er med stor sorg, at bestyrelsen i Spangsbjerg IF og den tidligere trænerstab omkring klubbens 97 årgang har modtaget beskeden om at Brian Bille Petersen er gået bort fredag den 25 oktober. Brian har ydet en kæmpe frivillig indsats for breddesporten i Spangsbjerg IF. Der findes ikke mange, der har anvendt så mange frivillige timer på at understøtte ungdom og seniorer i en stolt breddeklub med så mange kasketter. Altid villig til at give en ekstra arbejdsindsats.

Brian har været aktiv træner for årgang 97 hold 2, selv om hans søn Frederik spillede på hold 1. Tre gange ugentligt var han på træningsbanen som frivillig træner udover mange turneringskampe. Samtidig var han madfar på fire Barcelona ture hvor 97 årgangen tog den 36 time lange rejse tur og retur til Lloret de Mar. Udover at være madfar, hjælpetræner og indpisker var han en fremragende kammerat for de andre frivillige i de stille timer.

Efter tiden og indsatsen for 97 årgangen brugte Brian utallige timer frivilligt i forbindelse med Bilka Cup, serie 6 træner, betjening af alle årgange i klubhuset i forbindelse med kampe og ikke mindst med en kæmpe indsats sammen med Jesper Pedersen i årevis når klubbens sportsfest løb af staben. Der er rigtigt mange ungdomsspillere og senior spillere der har fået serveret en fransk hotdog, en varm frikadelle, en sodavand eller en kasse øl i omklædningsrummet af Brian.

Bestyrelsen og årgang 97 trænerne håber at Brians kæmpe arbejdsindsats for klubben vil være en inspiration og ledetråd fremadrettet for alle de mange gode mennesker der yder og kommer til at yde en ulønnet arbejdsindsats for børn, ungdom og seniorer i Spangsbjerg IF.

Brian - TAK og kæmpe respekt for det frivillige arbejde.

Vores tanker går til den nærmeste familie i den svære tid.

Æret være Brians minde.

Bestyrelsen, Freddy Olesen, Eigil Hansen, Lars-Ole Mouridsen og John Asmussen

 

Luk